Missie en Visie

Missie en Visie

Onze Missie:

Kumij wil de meest efficiënte, economische projectpartner zijn als het gaat om levering en montage van kunststof kozijnen, vanaf het advies tot en met het onderhoud. Kumij wil voor haar bouwpartners en opdrachtgevers meer zijn dan een leverancier. Kumij streeft naar duurzame samenwerkingstrajecten met haar opdrachtgevers. Door optimale afstemming van processen wil Kumij graag een co-maker zijn. Gemak en een soepel proces staan centraal. In zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten streeft Kumij naar een excellent proces en gaat het voor een 9+-ervaring.  

Onze Visie:

Kumij wil door haar ruime ervaring in het leveren en monteren van kunststof kozijnen een bijdrage leveren aan het optimaliseren van bestaande en het zo efficiënt mogelijk bouwen van nieuwe woningen en gebouwen. Wij willen een betrouwbare, maatschappelijk betrokken co-maker en/of projectpartner zijn voor nieuwbouw ontwikkelaars, beheerders, aannemers en renovatiespecialisten. Kumij wil onderscheidend zijn in het proces van advies en offerte aanvraag tot en met montage en nazorg. Bij het bedienen van de opdrachtgever staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal. 

Wij willen ons blijvend onderscheiden op de volgende Do Wells:

Kumij is het aanspreekpunt voor kunststof gevels!

U kunt als architect, aannemer, gebouwbeheerder, investeerder, ontwikkelaar en als eindgebruiker uitstekend bij ons terecht voor kunststof kozijnen, toebehoren, projectmanagement en service & onderhoud voor de utiliteitsbouw, woningbouw, nieuwbouw, revitalisatie en renovatie.

Kumij is maximale aandacht voor de klant!

U krijgt van ons maximale aandacht door een snelle response op alle vragen en verzoeken. Dit doen wij in één keer goed en volledig, want bij ons geldt 'afspraak = afspraak'. Wij staan tijdens onze samenwerking open voor al uw vragen en opmerkingen.

Kumij is innovatief!

Bij Kumij ligt de focus op procesinnovatie. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het proces te optimaliseren.      

 

Kumij is excellent projectmanagement!

U ontvangt van ons meesterschap in iedere fase van het bouwproces. Meesterschap dat is gebaseerd op 65 jaar ervaring en de daarbij opgebouwde en aanwezige kennis en kunde bij onze medewerkers. Maar ook zorgvuldig gekozen materialen, merken, profielsystemen, leveranciers, bouwsystemen en -processen dragen hieraan bij.

Kumij is excellente service!

Wij bieden u een excellent proces door altijd bereikbaar te zijn, alles in één keer goed te doen en snel ter plaatse te zijn. Kumij streeft hierbij naar een 9+-ervaring.

 

Kumij is plezier!

Samenvattend: de samenwerking met Kumij zal voor u een plezierige ervaring zijn.