Rollecate Groep

Rollecate Groep

Rollecate Groep bestaat uit 3 samenwerkende, toonaangevende bedrijven op het gebied van gevels: Rollecate, Kumij en GevelBeheer Nederland. 

Rollecate Groep is dé gevelbouwer in Nederland en bestaat uit een aluminium, kunststof, staal, onderhoud en export divisie. Van een enkele schuifpui, tot de meest uitdagende gevelbouwoplossingen, voor woning- en utiliteitsbouw op het gebied van hoogbouw, laagbouw, renovatie en nieuwbouw. Van ontwerp tot en met het onderhoud, via engineering, productie en montage overzien wij het gehele proces.

Waar Rollecate dé specialist is op het gebied van aluminium en stalen gevels en geveldelen, is Kumij dé producent van hoogwaardige en duurzame kunststof kozijnen in Nederland. Service, onderhoud en advies zijn de kernactiviteiten van GevelBeheer Nederland. Door ons brede scala van materialen en toepassingen kunnen wij u altijd van een gedegen en neutraal advies voorzien, van ontwerpfase tot en met nazorg.

 

Ervaring en Kwaliteit

In 1954 is Roelof Roo als één van de grondleggers begonnen als producent van stalen ramen en deuren. Uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een modern en multidisciplinair bedrijf, bestaande uit diverse divisies en vestigingen in zowel binnen- als buitenland. U kunt bij ons uitstekend terecht voor aluminium, stalen en kunststof gevels en gevelelementen. Topkwaliteit, esthetisch verantwoord, duurzaamheid, innovatie, excellente service en plezier staan centraal.

Als proces gedreven organisatie met een bewust geselecteerd assortiment en zorgvuldig gekozen materialen en toepassingen, voorzien wij u altijd van een deskundig en neutraal advies en zijn wij gezamenlijk hét aanspreekpunt voor gevels.

Rollecate Groep, als het om gevels gaat!

De Rollecate Groep kan bouwen op meer dan 65 jaar ervaring in de gevelbranche en heeft ruim 550 medewerkers.