Kumij als werkgever

Kumij, opgericht in 1955, is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, gevestigd in de stad Groningen. We leveren en monteren onze kozijnen in heel Nederland: in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Kumij is een onderdeel van de Rollecate Groep.

 

We beschikken over een ultramodern en efficiënt machinepark. Onze hoogwaardige kozijnen voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. De projectorganisatie is klantgericht en heeft jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk.   Profilering, detaillering en opnames in het werk, maar ook bouwcoördinatie, bewonersvoorlichting, oplevering en aftersales, we beheersen alle processen tot in detail.  

We realiseren dit met zo’n 125 collega’s in een hechte sfeer, gekenmerkt door collegialiteit en enthousiasme. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen: de mooiste projecten opleveren!

Bij Kumij lever je een belangrijke bijdrage aan onze grote, kleine, gave en bijzondere projecten! Elke collega in ons bedrijf draagt daar op zijn of haar manier een steentje aan bij. We bedenken elke dag hoe zaken slimmer en efficiënter kunnen. Talent is daarbij onmisbaar voor ons. Bouw jij mee aan je eigen toekomst?

Onze cultuur kenmerkt zich door haar no nonsens mentaliteit en ook door onze Groningse nuchterheid. We werken hard, maar wel met plezier en willen elke dag onze klant tevreden maken. Korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid krijgen en nemen, ondernemerschap en plezier zijn voor ons belangrijke pijlers.

We willen ons onderscheiden en hebben daarom zes Do Wells opgesteld:

  • Kumij is hét aanspreekpunt voor gevels
  • Kumij is maximale aandacht voor de klant
  • Kumij is een innovatief bedrijf
  • Kumij is excellent projectmanagement
  • Kumij is excellente service
  • Kumij is plezier