Over Kumij

Over Kumij

Kumij, opgericht in 1955, is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, die haar kozijnen levert en desgewenst monteert in heel Nederland. Als projectpartner werken wij samen met de gehele bouwketen: van ontwerpfase tot nazorg en onderhoud.

Al 65 jaar werken we aan het optimaliseren van het complete proces van profilering, detaillering, opnames in het werk, maar ook advies, bouwcoördinatie, bewonersvoorlichting, oplevering en aftersales. Dankzij onze jarenlange ervaring en een moderne fabriek bieden wij u een gestroomlijnd proces. Onze vaste projectteams zijn persoonlijk betrokken en staan garant voor een probleemloze uitvoering. Wij bieden u deskundig advies in de ontwerpfase en onze offertes bevatten de best mogelijke oplossingen voor uw project. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, vakkundig getraind en zijn u graag van dienst. 

Wij werken door heel Nederland met onze eigen montageploegen en/of vaste onderaannemers.

De keuze voor de profielen uit de K-Vision serie is bewust en zorgvuldig tot stand gekomen. Deze profiellijn voldoet namelijk aan de hoogste eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Dankzij de ruime keuze in profielsoorten en kleuren vinden we voor iedere situatie een passende en fraaie oplossing. De kozijnen worden toegepast in renovatie en nieuwbouw. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, aannemers, architecten, VvE's en dealers.

 

 

 

 

Kumij is onderdeel van de Rollecate Groep. Wij werken intensief samen met onze partners Rollecate en GevelBeheer Nederland. Rollecate is specialist in aluminium en stalen gevels en geveldelen.  Service, onderhoud en advies zijn de kernactiviteiten van GevelBeheer Nederland. Door ons brede scala van materialen en toepassingen kunnen wij u altijd van een gedegen en neutraal advies voorzien, van ontwerpfase tot en met nazorg.

 

Van nieuwbouw tot renovatie, als het om kunststof kozijnen gaat, zijn wij graag uw projectpartner!

Kumij Groningen
Kumij Groningen
Vaste projectteams
Vaste projectteams
Moderne fabriek en productie
Moderne fabriek en productie
Moderne fabriek en productie
Moderne fabriek en productie
Gereed voor transport
Gereed voor transport
Vaste montageploegen
Vaste montageploegen
Nieuwbouw en Renovatie
Nieuwbouw en Renovatie